Pasvalio muzikos mokyklos dailininkų darbų parodos atidarymas L.R. Seime


Lapkričio 28 dieną Lietuvos Respublikos Seime vyko Pasvalio muzikos mokyklos dailininkų darbų parodos atidarymo renginys, kuriame lankėsi Seimo nariai: Linas Slušnys, Paulius Saudargas, Rimantė Šalaševičiūtė, Antanas Vinkus, Pasvalio rajono savivaldybės vicemeras Stasys Balčiauskas, mokyklos kuratorė Pasvalio rajono savivaldybės administracijos švietimo ir sporto skyriaus vyr. specialistė Rima Šivickienė. Renginį vedė LRS kanceliarijos Informacinių ir komunikacijos departamento Ryšių su visuomene skyriaus vyr. specialistė Asta Markevičienė – ačiū jai, o sveikinimo žodžius lydėjo mūsų mokyklos akordeonistų atliekami kūriniai (vadovė mokytoja Elona Rodžienė). Dėkojame seimo nariui Antanui Matului, jo padėjėjai Neringai Laurinavičiūtei už galimybę eksponuoti darbus ir apsilankyti Seime, seimo nariams už šiltus sveikinimo ir pagyrų žodžius bei dovanas.
Ačiū mokytojams Nerutei Čiukšienei, Aldui Pleiriui ir Erikai Andriūnaitei bei jų mokiniams už surengtą parodą ir puikų laiką kartu! Ačiū tariam mokytojui Kęstučiui Garlauskui ir Valdui Rodžiui už muzikinę pagalbą akordeonistams.
Paroda veiks Lietuvos Respublikos Seimo 3 rūmų parodų erdvėje ir veiks iki gruodžio 12 dienos.
 

https://www.flickr.com/photos/97441645@N08/albums/72177720312991866?fbclid=IwAR2AIsfNsHRCvp1NxAnoxGn3BRKBRN1d8T3X62fAz-oXT_8ft7ihggBVsm4